Ondernemers met geldzorgen

Als ondernemer doet u er alles aan om uw bedrijf financieel fit te houden. Toch kunt u door uiteenlopende redenen in de financiële problemen komen. We denken graag met u mee om uw situatie te verbeteren.

Geldplan

Bent u benieuwd hoe uw onderneming ervoor staat? Het Startpunt Geldzaken biedt een geldplan speciaal voor ondernemers en/of zzp’ers. U kunt gratis en anoniem een geldplan invullen. U krijgt aan de hand van uw situatie tips om de risico’s van uw bedrijf te beperken en kansen te benutten.

Inloopspreekuur voor zelfstandigen

Bij het “inloopspreekuur voor zelfstandigen” kunt u terecht met al uw financiële en bedrijfsmatige vragen, zoals: Moet ik investeren of is dat nu niet verstandig? Kan ik mijn bedrijfskosten verlagen? Of hoe kom ik uit de schulden? Een consulent van de ISD en een adviseur van het Ondernemersklankbord regio Rijnland zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Kom langs

Iedere twee weken (in de even weken) op dinsdag van 14.00 – 16.00 uur kunt u terecht bij het inloopspreekuur voor zelfstandigen. Voor dit spreekuur kunt u telefonisch of per e-mail bbz@isdbollenstreek.nl een afspraak maken.

Bekijk de agenda
 

Schuldregeling

Hebt u (problematische) schulden en wilt u ondersteuning? De ISD Bollenstreek biedt ook Bijzondere bijstandsverlening zelfstandigen (Bbz). De ISD bekijkt uw situatie en beoordeelt of u in aanmerking komt voor een krediet via het Bbz of dat er een minnelijke regeling met de schuldeisers mogelijk is. U kunt hiervoor een afspraak maken, telefonisch of per e-mail bbz@isdbollenstreek.nl.