Een middeninkomen en toch moeilijk rondkomen?

Ik heb een middeninkomen en moeite met rondkomen vanwege de hoge vaste lasten en kosten van de boodschappen. Ik kom niet voor minimaregelingen in aanmerking. Kan de ISD mij advies geven?

Gratis adviesgesprek

U kunt bij de ISD Bollenstreek iedere maandagochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur terecht voor een gratis adviesgesprek. Dat kan bij het Budgetinformatiepunt. Bij het Budgetinformatiepunt zit een consulent van de ISD Bollenstreek en een deskundige van Humanitas. Locatie is Hobahostraat 92 te Lisse. Een afspraak maken is niet nodig.     

Bent u op maandagochtend niet in de gelegenheid? Dan kunt u om een persoonlijk adviesgesprek vragen. U kunt dan contact opnemen met de ISD Bollenstreek.

Startpunt geldzaken

De ISD werkt samen met Startpunt Geldzaken. Startpunt Geldzaken stelt geldplannen beschikbaar voor huishoudens in verschillende omstandigheden. Deze plannen helpen u uw geldzaken in balans te brengen en te houden. U kunt gratis en anoniem van deze geldplannen gebruik maken. Deze geldplannen vindt u op de website.

Tips en adviezen Nibud

Het Nibud is een onafhankelijk kennis- en adviescentrum op het gebied van huishoudfinanciën. Voor tips en adviezen kunt u bij het Nibud terecht. Informatie vindt u op de website www.nibud.nl.

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte van ons laatste nieuws, tips en adviezen. Meld u aan voor onze nieuwsbrief.