Zoekresultaten

238 resultaten voor ‘’

 • Financiële tegemoetkoming voor mensen met een laag inkomen

  17 januari 2020

  Gesprek_financieel Ik heb een laag inkomen en weinig vermogen. Kan ik in aanmerking komen voor een persoonsondersteunend budget en/of de inspanningspremie en wat zijn de voorwaarden?

 • Nieuwe bedragen 2020: wat veranderd er voor u?

  23 december 2019

  Geld_bedragen Welke bedragen zijn gewijzigd per 1 januari 2020?

 • Hoe vind ik een leuke baan?

  30 september 2019

  Baan zoeken Bent u op zoek naar werk? Of wilt u graag van baan wisselen? Wat de reden ook is, de zoektocht naar een nieuwe baan begint bij het zoeken naar of vinden van een passende vacature.

 • Werken bij de ISD

  De ISD Bollenstreek zoekt regelmatig nieuwe collega’s met vakkennis en natuurlijk ook passie voor hun werk. Hebt u interesse voor een functie bij onze organisatie? Schrijf ons dan een open sollicitatiebrief met uw motivatie en uw CV. U krijgt van ons altijd een reactie op uw brief.

 • Verordeningen en regelingen

  15 januari 2020

  Alle up-to-date verordeningen en regelingen van de ISD Bollenstreek.

 • ZIVVER

  Vanaf 7 maart 2019 gebruiken we ZIVVER om veilig met onze klanten en relaties te mailen en bestanden uit te wisselen.

 • Bijzondere bijstand

  Bijzondere bijstand is een vergoeding voor bijzondere noodzakelijke kosten die u niet uit uw inkomen of vermogen kunt betalen.

 • Wmo

  De Wmo staat voor de Wet maatschappelijke ondersteuning. De Wmo is er om u te ondersteunen. Dit is voor iedereen, ongeacht de beperking of het probleem dat iemand ervaart. Het doel van de Wmo is dat iedereen kan meedoen in de maatschappij. Uw gemeente moet er dus zo goed mogelijk voor zorgen dat er hulp is voor wie hulp nodig heeft en niet in staat is om die hulp zelf te regelen. Uw gemeente heeft bepaalde taken van de Wmo aan de ISD Bollenstreek overgedragen. Deze taken zijn de verstrekking van maatwerkvoorzieningen in het kader van de Wmo.

 • Schulden

  Bent u inwoner van de gemeente Hillegom, Lisse, Noordwijk of Teylingen en hebt u financiële problemen? Dan kunt u voor schulddienstverlening terecht bij de ISD Bollenstreek.

 • Inkomen

  Bij de ISD staat werk voorop. Wie kan werken, moet werken. Toch kan het zijn dat u (tijdelijk) geen werk kunt vinden. Dan is de ISD Bollenstreek er voor u. Wij helpen u als u geen werk kunt vinden en/of niet zelf in uw levensonderhoud kunt voorzien. Dit kan een uitkering (Participatiewet, IOAW of IOAZ) zijn. Maar belangrijker is de hulp die we bieden om u weer aan het werk te helpen.