Ervaren medewerker Wmo (m/v)

Wij zoeken een nieuwe collega met vakkennis en passie voor het werk, een Ervaren medewerker Wmo (m/v) voor 24 uur.

Samen met de ISD aan de slag! 

 

Wie zijn wij

De ISD Bollenstreek (ISD) is een samenwerkingsverband van de gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout en Teylingen. Wij voeren taken uit op het gebied van Werk, Inkomen en Zorg. Dit doen wij voor ruim 120.000 inwoners.

Onze organisatie is ambitieus en volop in beweging. Klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en vakmanschap zijn voor ons belangrijk. Onze organisatie telt momenteel 112 medewerkers (93 fte).

Alle medewerkers hebben een aanstelling in algemene dienst. Op deze manier kunnen we snel reageren op toekomstige veranderingen in ons takenpakket. We verwachten hierin van onze medewerkers een positieve, actieve en flexibele houding.

 

Ervaren medewerker Wmo m/v

Taken: Je verwerkt en controleert administratieve en financiële gegevens op het gebied van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Je maakt berekeningen, verwerkt mutaties in ons GWS systeem, voert werkprocessen in en boekt werkprocessen in. Je plant huisbezoeken in en beheert de algemene mailbox. Je geeft telefonisch voorlichting en advies op het gebied van het sociale domein. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de dagelijkse uitvoerende taken van aanbieders. Je ondersteunt de consulent op administratief vlak.
Competenties:    Naast onze kerncompetenties vragen wij voor deze functie dat je flexibel en nauwkeurig bent. Je kunt goed samenwerken, overtuigen, plannen en organiseren. Ook beschik je over goede communicatieve vaardigheden.
Werkweek: 24 uur
Salaris: De functie is voor ervaren medewerkers gewaardeerd in functieschaal 7.
Ervaring: Recente financieel administratieve ervaring op het vakgebied. Ervaring met het automatiseringsprogramma GWS4all is een pré.
Functie eisen: Je hebt een bij de functie passende opleiding op MBO-4 niveau, bijvoorbeeld SJD of financieel administratief medewerker.

Wij bieden

  • Een aanstelling in algemene dienst voor 1 jaar. Bij goed functioneren én voldoende formatieruimte bestaat de mogelijkheid tot een verlenging van 1 jaar.
  • Een zeer uitdagende en dynamische baan.
  • Leuke collega’s.
  • Prima arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie en procedure

Je CV én de brief waarin je jouw motivatie om op deze functie te solliciteren aangeeft, stuur je vóór 9 september 2019 via deze link.
De sollicitatiegesprekken zullen wij voeren in week 37/38. Wij streven naar afronding van de procedure in week 39 van 2019.

Voor nadere informatie over de functie kunt u t/m 7 augustus 2019 contact opnemen met mevrouw M. (Maartje) Maitimo, coördinator, telefoon (0252) 251 732 of na 5 augustus 2019 met de heer F. (Frank) Drogtrop, coördinator, telefoon (0252) 251 733 of info@isdbollenstreek.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

 

Uitgelicht

Volg ons