Vacature: Jurist Bezwaar en Beroep

Wij zoeken een nieuwe collega met vakkennis en passie voor het werk, een Jurist Bezwaar en beroep (m/v) voor 32 uur.

Wie zijn wij

De ISD Bollenstreek (ISD) is een samenwerkingsverband van de gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijk en Teylingen. Wij voeren taken uit op het gebied van Werk, Inkomen en Zorg. Dit doen wij voor ruim 120.000 inwoners. 
Onze organisatie is ambitieus en volop in beweging. Klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en vakmanschap zijn voor ons belangrijk.   
Onze organisatie telt momenteel 116 medewerkers (96 fte). Alle medewerkers hebben een aanstelling in algemene dienst. Op deze manier kunnen we snel reageren op toekomstige veranderingen in ons takenpakket. We verwachten hierin van onze medewerkers een positieve, actieve en flexibele houding.

Wij zoeken een: Jurist Bezwaar en Beroep 

Werkweek: 32 uur.
Salaris: De functie is gewaardeerd in schaal 10. 

Taken:    

  • Analyseren van ingediende bezwaarschriften, opstellen van pre-adviezen en vertegenwoordiging van de organisatie. 
  • Opstellen van pleitnota's, beschikkingen op bezwaarschriften, verweerschriften en processtukken in gerechtelijke procedures. 
  • Secretariaat voeren van de bezwarencommissie, voorzitter van de ambtelijke commissie en afhandelen van klachten van cliënten tegen de organisatie.
  • Optreden als juridisch deskundige bij rechterlijke colleges. 
  • Toepassen van technieken van mediation om het aantal bezwaarschriften te minimaliseren.

Competenties:    
Naast onze kerncompetenties beschik je over analytisch vermogen, een juridisch kader, sterke communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk en ben je getraind in conflictbeheersing. 

Functie eisen:    
Ervaring en brede kennis op het vakgebied. Je beschikt over een juridische opleiding op minimaal HBO niveau en bent getraind in het toepassen van mediationtechnieken. 

Wat bieden wij:

  • Een aanstelling in algemene dienst voor 1 jaar. Bij goed functioneren en voldoende formatieruimte bestaat daarna een mogelijkheid voor een vaste aanstelling. 
  • Een zeer uitdagende en dynamische baan. 
  • Leuke collega’s.
  • Goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Heb je belangstelling voor deze vacature? Stuur dan je CV én een brief waarin je jouw motivatie om op deze functie te solliciteren aangeeft naar info@isdbollenstreek.nl.

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met de meneer R. (Robert) 't Jong, directeur, telefoon (0252) 251 661 of per e-mail r.jong@isdbollenstreek.nl.

Uitgelicht

Volg ons