Consulent Klant Contact Centrum (KCC)

Wij zoeken een nieuwe collega met vakkennis en passie voor het werk. Word jij onze nieuwe collega? Wij zoeken een Consulent Klant Contact Centrum (m/v) voor 24 uur.

De ISD Bollenstreek (ISD) is een samenwerkingsverband van de gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijk en Teylingen. Wij voeren taken uit op het gebied van Werk, Inkomen en Zorg. Dit doen wij voor ruim 120.000 inwoners.

Onze organisatie is ambitieus en volop in beweging. Klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en vakmanschap zijn voor ons belangrijk. De ISD Bollenstreek telt momenteel 117 medewerkers (96 fte).
Alle medewerkers hebben een aanstelling in algemene dienst. Op deze manier kunnen we snel reageren op toekomstige veranderingen in ons takenpakket. We verwachten hierin van onze medewerkers een positieve, actieve en flexibele houding.

Wij zoeken

Een nieuwe collega met vakkennis en passie voor het werk:

Consulent Klant Contact Centrum m/v (24 uur)

Taken: Afhandelen aanvragen Participatiewet (aanvragen bijzondere bijstand) en Wmo. Op locatie en telefonisch voorlichting en advies geven. Verricht onderzoek, legt huisbezoeken af en overlegt met externe instanties. Opstellen van rapportages en het nemen van besluiten.
Competenties: Naast onze kerncompetenties vragen wij voor deze functie dat je flexibel, zelfstandig en nauwkeurig bent, je beschikt over inlevingsvermogen, en je kunt goed zaken signaleren en informatie verzamelen. Verder is het belangrijk dat je analytisch kunt denken en een vraag goed kunt verhelderen. Vanzelfsprekend kun je goed plannen en organiseren en gaan mondeling en schriftelijk communiceren je uitstekend af. 
Werkweek: 24 uur
Salaris: De functie is gewaardeerd in functieschaal 9.
Ervaring: Naast kennis van en ervaring op het vakgebied bij voorkeur in het werkveld Participatiewet en Wmo, vragen wij ervaring met GWS4all. HBO werk- en denkniveau.

Wij bieden

  • Een aanstelling voor 1 jaar. Bij goed functioneren en voldoende formatieruimte bestaat daarna de mogelijkheid tot een aanstelling voor onbepaalde tijd.
  • Een zeer uitdagende en dynamische baan.
  • Leuke collega’s.
  • Goede arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie en procedure

Je CV én de brief waarin je jouw motivatie om op deze functie te solliciteren aangeeft, stuur je vóór 10 december 2019 via deze link.
De sollicitatiegesprekken zullen wij voeren in week 51. Wij streven naar afronding van de procedure in week 52 van 2019.

Voor nadere informatie over de functie kunt u contact opnemen met de heer F. (Frank) Drogtrop, coördinator, telefoon (0252) 251 733 of mevr. M. (Maartje) Maitimo, coördinator, telefoon (0252) 251 732 of per e-mail info@isdbollenstreek.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.
          

 

Bijlage

Uitgelicht

Volg ons