Vacature: Medewerker uitkeringsadministratie

Houd je van cijfers? Is jouw administratie altijd op orde? En wil jij een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de dienstverlening voor de inwoners van de Bollenstreek? Dan ben jij de juiste kandidaat voor ons!

Als medewerker uitkeringsadministratie zorg je ervoor dat alles op het gebied van uitkeringsadministratie voor onder andere de participatiewet, IOAZ en bijzondere bijstand correct wordt verwerkt.

Wat ga je doen?

 • Je verwerkt en controleert administratieve en financiële gegevens.
 • Je ondersteunt de consulenten door het verwerken van inkomensformulieren, loonstroken, mutaties en facturen.
 • Je helpt klanten met vragen over de uitbetaling van hun uitkering.
 • Je maakt financiële overzichten.
 • Je voert berekeningen uit voor de loonkostensubsidie.
 • Je maakt debiteurendossiers aan en controleert ze, je verwerkt en controleert ontvangsten en rapporteert daarover.
 • Je verwerkt beslagleggingen van andere instanties.

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over een opleiding op MBO-4 niveau, bijvoorbeeld SJD.
 • Je hebt administratieve en financiële ervaring op het gebied van de Participatiewet.
 • Je hebt kennis van de relevante wet- en regelgeving.
 • Je kunt goed samenwerken en bent dienstverlenend ingesteld.
 • Je werkt nauwkeuring, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt goed plannen en organiseren.
 • Daarnaast ben je flexibel inzetbaar tijdens piekmomenten.

Wat bieden wij?

We zoeken een nieuwe collega voor 24 uur per week. Daarbij hoort een salaris van minimaal € 2.255 tot maximaal € 3.301-, (schaal 7) op basis van een 36-urige werkweek. Je krijgt een contract voor een jaar en je wordt, afhankelijk van opleiding en ervaring, ingeschaald in aanloopschaal 6 (€ 2.010 – € 3.018). Als je na dat jaar voldoet aan de functie-eisen dan krijg je een contract voor onbepaalde tijd en word je in je functieschaal (schaal 7) geplaatst.

Bovendien biedt de ISD Bollenstreek prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo is er de mogelijkheid om flexibel te werken en krijg je bovenop het genoemde salaris 17,45 % Individueel Keuzebudget (IKB). Dit budget kun je uit laten betalen of kun je inzetten voor verschillende doeleinden, zoals het kopen van extra verlof of het fietsplan. Ook bouw je pensioen op bij het ABP en heb je de keuze om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging die meermaals per jaar diverse activiteiten organiseert.

Over de ISD Bollenstreek

De ISD Bollenstreek, ofwel de Intergemeentelijke Sociale Dienst (ISD), is een samenwerkingsverband van de gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijk en Teylingen. De ISD is werkzaam binnen het Sociaal Domein en voert de Participatiewet, Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en Wet gemeentelijke schulddienstverlening uit. Onze organisatie is ambitieus en volop in beweging. Klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en vakmanschap zijn voor ons belangrijk. De ISD Bollenstreek telt momenteel 125 medewerkers (107 fte).

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?

Spreekt deze vacature jou aan? En heb je zin in een mooie baan bij de ISD Bollenstreek? We horen het graag. Stuur je sollicitatie en cv, vóór 12 december 2022 via onderstaande knop.

 

Sollicitatieprocedure

De procedure bestaat uit 2 gesprekken en een arbeidsvoorwaarden gesprek. De binnengekomen sollicitaties worden regelmatig beoordeeld. Zien we een mogelijke match, dan nemen we direct contact met je op en plannen we een kennismakingsgesprek. Hebben we de juiste kandidaat gevonden, dan sluiten we de vacature.

Meer informatie?

Wil je meer weten over deze vacature en onze organisatie? Neem dan contact op met mevrouw T. (Tessel) Herrebrugh, coördinator, telefoon (0252) 251 730 of info@isdbollenstreek.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs