Klanttevredenheidsonderzoek Wmo ISD Bollenstreek

De ISD Bollenstreek doet mee aan het landelijk klanttevredenheidsonderzoek voor de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Het onderzoeksbedrijf I&O Research onderzoekt hoe tevreden klanten van de ISD zijn over hun ondersteuning vanuit de Wmo. Het onderzoek start in de tweede week van september 2020.

De ISD voert voor alle inwoners van de gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijk en Teylingen taken uit op het gebied van de Wmo. 

Circa 1100 klanten met een Wmo-voorziening zijn voor dit onderzoek willekeurig geselecteerd. Deze klanten krijgen een brief met vragenlijst thuisgestuurd met het verzoek aan dit onderzoek deel te nemen. Deelname is vrijwillig en de antwoorden behandelt I&O Research anoniem. Wel of geen deelname heeft geen invloed op de Wmo voorziening. Het onderzoek bestaat uit een vragenlijst die in maximaal 10 minuten kan worden ingevuld. Dit kan digitaal of op papier.

I&O Research 

I&O Research voert het onderzoek uit. I&O Research is een bureau dat voor meerdere gemeenten in Nederland onderzoeken uitvoert. Zij hebben dit de afgelopen vier jaar ook gedaan voor de ISD. 

Uitkomsten

De uitkomsten van dit onderzoek zijn naar verwachting eind oktober 2020 bekend. Met deze uitkomsten wil de ISD haar dienstverlening verder optimaliseren.  

Vragen 

Voor meer informatie en/of aanvullende vragen kunt u terecht bij de ISD Bollenstreek telefoon (0800) 95 67 000 (gratis) of via info@isdbollenstreek.nl.

Voor vragen over de vragenlijst kunt u contact opnemen met de helpdesk van I&O Research telefoon (0800) 01 91 (gratis) of via helpdesk@ioresearch.nl.