Gratis jaarkaart Amsterdamse Waterleidingduinen voor minima Noordwijk

Waternet biedt minima uit Noordwijk ook in 2020 een gratis jaarkaart aan voor de Amsterdamse Waterleidingduinen. De jaarkaart is bedoeld voor mensen die vallen onder de doelgroep minima en voor een aantal regelingen bekend zijn bij de ISD Bollenstreek (ISD).

De gratis jaarkaart is een initiatief van Waternet en bestemd voor inwoners uit Noordwijk. De jaarkaart kost normaal € 10,- per persoon. De jaarkaart biedt toegang tot een 3400 ha. groot natuurgebied dat  ligt tussen Zandvoort en Noordwijk. Hier wordt 2/3 van het drinkwater voor Amsterdam voorgezuiverd. Het gebied is exclusief bestemd voor wandelaars. 

Voor wie is de jaarkaart?

De kaart is bedoeld voor de inwoners van Noordwijk die:

  • uitkeringsgerechtigd zijn en/of
  • bijzondere bijstand ontvangen en/of
  • aangesloten zijn bij de Collectieve aanvullende zorgverzekering en/of
  • een persoonsondersteunend budget/de inspanningspremie ontvangen

Hoe werkt het?

De ISD stuurt iedereen die ervoor in aanmerking komt uiterlijk 12 februari 2020 een brief waarmee de ontvanger bij het bezoekerscentrum Oranjekom van Waternet de gratis jaarkaart krijgt. Op de jaarkaart is niet te zien dat het gaat om een gratis kaart. De kaart is een jaar geldig. 

Voor kinderen tot 18 jaar is de toegang gratis. 

Geen brief ontvangen

Inwoners die wel onder de doelgroep vallen en op 12 februari 2020 nog geen brief hebben ontvangen of in de loop van 2020 onder de doelgroep vallen, kunnen contact opnemen met de ISD Bollenstreek. Dit kan per mail via info@isdbollenstreek.nl of via telefoonnummer (0800) 95 67 000. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de jaarkaart? Kijk dan op http://awd.waternet.nl/