Inkoop en contractbeheerder

Samen met de ISD aan de slag! Word jij onze nieuwe collega? Wij zoeken een inkoop en contractbeheerder voor 30-36 uur.

De ISD Bollenstreek (ISD) is een samenwerkingsverband van de gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijk en Teylingen. Wij voeren taken uit op het gebied van Werk, Inkomen en Zorg. Dit doen wij voor ruim 120.000 inwoners.

Onze organisatie is ambitieus en volop in beweging. Klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en vakmanschap zijn voor ons belangrijk. De ISD Bollenstreek telt momenteel 115 medewerkers (97 fte).
Alle medewerkers hebben een aanstelling in algemene dienst. Op deze manier kunnen we snel reageren op toekomstige veranderingen in ons takenpakket. We verwachten hierin van onze medewerkers een positieve, actieve en flexibele houding.

Wij zoeken

Een nieuwe collega met vakkennis en passie voor het werk:

Inkoop en contractbeheerder 

Taken: Je bent verantwoordelijk voor de contractvoorbereiding, aanbesteding, het contractmanagement en het contractbeheer in het sociaal domein. Je ziet erop toe dat bij contracten is voldaan aan de randvoorwaarden, je stuurt externe leveranciers aan conform de overeengekomen contractvoorwaarden met als doel de juiste uitvoering van de dienstverlening en het optimaal uitnutten van de contracten. Je bent contactpersoon en het aanspreekpunt voor aanbieders, collega’s en andere partijen voor de gesloten contracten. Je zet in samenspraak met de interne opdrachtgever aanbestedingstrajecten op, begeleidt deze en kiest daarbij de gewenste procedure. Je rapporteert aan het MT over de status en voortgang van aanbestedingstrajecten. Je levert periodieke management rapportages aan het MT en handelt klachten af.
Competenties: Naast onze kerncompetenties vragen wij voor deze functie dat je conceptueel kunt denken en goed bent in probleemanalyse. Zowel mondeling als schriftelijk communiceren gaat je goed af en hebt zakelijk en cijfermatig inzicht. Je bent enthousiast, ondernemend en beschikt over een juridisch kader. Daarnaast heb je een duidelijke visie op de ontwikkelingen binnen het sociaal domein en handel je proactief.
Werkweek: 30-36 uur
Salaris: De functie is gewaardeerd in functieschaal 10.
Ervaring: HBO/WO werk en denkniveau. Je beschikt over brede en recente kennis op het gebied van Wmo. Je kunt meerdere beleidsterreinen overzien en deze waar nodig integreren en bent je bewust van de politieke omgeving waarin je werkt. Je hebt ruime ervaring met contract- en inkoopmanagement. En in het bezit zijn van NEVI 1 is een pré. Je bent bereid je kennis te verdiepen door het volgen van een opleiding op het gebied van contractmanagement, zoals Contractmanagement in het sociaal domein van Nevi. Je hebt ervaring in onderhandelen en proces- en projectmatig werken. Je hebt kennis van en ervaring met inkoopprocessen binnen de overheid en met Europese aanbestedingen. 

Wij bieden

  • Een aanstelling voor 1 jaar. Bij goed functioneren en voldoende formatieruimte bestaat daarna de mogelijkheid tot een aanstelling voor onbepaalde tijd.
  • Een zeer uitdagende en dynamische baan.
  • Leuke collega’s.
  • Goede arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie en procedure

Je CV én de brief waarin je jouw motivatie om op deze functie te solliciteren aangeeft, stuur je vóór 27 oktober 2020 via onderstaande link. Gezien de samenstelling van het team nodigen we nadrukkelijk mannen uit om te solliciteren. De binnengekomen sollicitaties worden regelmatig beoordeeld. Zien we een mogelijke match, dan nemen we direct contact met je op en plannen we een kennismakingsgesprek. Hebben we de juiste kandidaat gevonden, dan sluiten we de vacature. 
Voor nadere informatie over de functie kunt u contact opnemen met de heer R.J. (Robert) ‘t Jong, directeur, telefoon (0800) 95 67 000 of  info@isdbollenstreek.nl.

Klik hier om te sollicteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.