Consulent Wmo m/v

Samen met de ISD aan de slag! Word jij onze nieuwe collega? Wij zoeken naar twee ervaren consulenten Wmo voor 24/28 uur.

De ISD Bollenstreek (ISD) is een samenwerkingsverband van de gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijk en Teylingen. Wij voeren taken uit op het gebied van Werk, Inkomen en Zorg. Dit doen wij voor ruim 120.000 inwoners.

Onze organisatie is ambitieus en volop in beweging. Klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en vakmanschap zijn voor ons belangrijk. De ISD Bollenstreek telt momenteel 113 medewerkers (98 fte).
Alle medewerkers hebben een aanstelling in algemene dienst. Op deze manier kunnen we snel reageren op toekomstige veranderingen in ons takenpakket. We verwachten hierin van onze medewerkers een positieve, actieve en flexibele houding.

Consulent Wmo m/v (24/28 uur)

Taken: Als ervaren consulent Wmo adviseer je bij hulpvragen en probeer je samen met individuele burgers, met vaak meervoudige problematiek (fysiek, somatisch, psychisch, psychiatrische, sociaal), een passend arrangement te maken waarmee de burger zelfredzaam kan zijn en/of blijven en deel kan nemen aan de maatschappij. Je blik hierbij is breed over alle levensdomeinen heen. Daarnaast draag je zorg voor de indicatiestelling op het gebied van de Wmo, voor die onderdelen uit het arrangement die tot een Wmo-aanvraag leiden. Je verricht huisbezoeken en analyseert de persoonlijke situatie zorgvuldig op alle levensdomeinen. Als indicatiesteller stel je vast of een cliënt recht heeft op begeleiding, rolstoelen, hulp bij de huishouding, woon- en vervoersvoorzieningen. Het resultaat van je bevindingen verwoord je in een objectieve en juiste indicatie en besluit. Daarnaast geef je op locatie en telefonisch voorlichting en advies.
Competenties: Naast onze kerncompetenties vragen wij voor deze functie dat je flexibel, zelfstandig en nauwkeurig bent, je beschikt over inlevingsvermogen, en je kunt goed zaken signaleren en informatie verzamelen. Verder is het belangrijk dat je analytisch kunt denken en een vraag goed kunt verhelderen. Vanzelfsprekend kun je goed plannen en organiseren en gaan mondeling en schriftelijk communiceren je uitstekend af.
Werkweek: 24/28 uur
Salaris: De functie is gewaardeerd in functieschaal 9.
Ervaring: Een afgeronde HBO-V of een vergelijkbare opleiding. Je hebt affiniteit met de doelgroep Wmo. Je beschikt over brede kennis en ervaring op het gebied van het stellen van indicaties Wmo begeleiding. Kennis en ervaring met Wmo maatwerkvoorzieningen is een pré.

 

Wij bieden

  • Een aanstelling voor 1 jaar. Bij goed functioneren en voldoende formatieruimte bestaat daarna de mogelijkheid tot een aanstelling voor onbepaalde tijd.
  • Een individueel keuzebudget (IKB) van 17,45% die je kunt opnemen of gebruiken voor het kopen van extra verlof, een fietsregeling en dergelijke.
  • Een zeer uitdagende en dynamische baan.
  • Leuke collega’s.
  • Goede arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie en procedure

Je CV én de brief waarin je jouw motivatie om op deze functie te solliciteren aangeeft, stuur je vóór 2 maart 2021 via deze link.

Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten. De binnengekomen sollicitaties worden regelmatig beoordeeld. Zien we een mogelijke match, dan nemen direct contact met je op en plannen we kennismakingsgesprek. Hebben we de juiste kandidaat gevonden, dan sluiten we de vacature. 

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met mevr. M. (Maartje) Maitimo, coördinator, telefoon (0252) 251 732 of met de heer F. Drogtrop, coördinator, telefoon (0252) 251 733 of per e-mail info@isdbollenstreek.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

 

Bijlage