Adviseur financiën en control

Word jij enthousiast van het maken van financiële rapportages? En hou jij van cijfers en administreren? Dan ben jij de juiste de kandidaat voor ons!

In deze functie registreer je alle geldstromen binnen de Sociale Dienst: uitkeringen, voorzieningen, crediteuren, debiteuren, schulddienstverlening, salarissen etc. Je hebt een belangrijke rol bij het opstellen van de begroting en jaarrekening. Dat geldt ook voor tussentijdse rapportages.

Wat ga je doen?

  • Je verricht de dagelijkse betalingen. Je verzorgt de boekhouding, doet belastingaangifte en verzorgt de verantwoording van de opgave Iv3 en Sisa.
  • Je verzorgt mede de planning en uitvoering van de instrumenten van de P&C cyclus en je bewaakt mede de voortgang. 
  • Je analyseert gegevens en maakt aansluitingen tussen de diverse pakketten (GWS en Zorgned) en de boekhouding.
  • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies bij financiële vraagstukken, verantwoording en analyses.
  • Je rapporteert aan de controller. Daarnaast is er veel contact met je collega’s op de verschillende afdelingen en de (externe) accountant, de bank, de gemeenten, leveranciers en andere samenwerkingspartners.

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO opleiding in een financieel-economische richting.
  • Kennis van de richtlijnen zoals opgenomen in het Besluit Begroting en Verantwoording (BBV); Exact (boekhoudpakket) en Excel, is een pré.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. En je kunt goed plannen en organiseren.
  • Verder beschik je over de volgende competenties: analyserend vermogen, klantgericht, resultaatgericht, vakmanschap en ben je nauwkeurig, flexibel en kun je goed zelfstandig werken.
  • Je hebt een open en transparante houding.

Wat bieden wij?

De functie staat open voor 32 uur per week. Daarbij hoort een salaris van minimaal € 2.973-, tot maximaal € 4.494-, (schaal 10) op basis van een 36-urige werkweek. Je krijgt een contract voor een jaar en je wordt, afhankelijk van opleiding en ervaring, ingeschaald in aanloopschaal 9 (€ 2.756 – € 4.048). Bij goed functioneren krijg je na een jaar een contract voor onbepaalde tijd en word je in je functieschaal (schaal 10) geplaats. 

Bovendien biedt de ISD Bollenstreek prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo is er de mogelijkheid om flexibel te werken en krijg je bovenop het genoemde salaris 17,45 % Individueel Keuzebudget (IKB). Dit budget kun je uit laten betalen of kun je inzetten voor verschillende doeleinden, zoals het kopen van extra verlof of het fietsplan. Ook bouw je pensioen op bij het ABP en heb je de keuze om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging die meermaals per jaar diverse activiteiten organiseert.

Over de ISD Bollenstreek

De ISD Bollenstreek, ofwel de Intergemeentelijke Sociale Dienst (ISD), is een samenwerkingsverband van de gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijk en Teylingen. De ISD is werkzaam binnen het Sociaal Domein en voert de Participatiewet, Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en Wet gemeentelijke schulddienstverlening uit. Onze organisatie is ambitieus en volop in beweging. Klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en vakmanschap zijn voor ons belangrijk. De ISD Bollenstreek telt momenteel 119 medewerkers (98 fte).

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?

Spreekt deze vacature jou aan? En heb je zin in een mooie baan bij de ISD Bollenstreek? We horen het graag. Stuur je sollicitatie en cv, vóór 6 september 2021 via deze link.

Sollicitatieprocedure

De procedure bestaat uit 2 gesprekken en een arbeidsvoorwaarden gesprek. De binnengekomen sollicitaties worden regelmatig beoordeeld. Zien we een mogelijke match, dan nemen we direct contact met je op en plannen we een kennismakingsgesprek. Hebben we de juiste kandidaat gevonden, dan sluiten we de vacature. 

Meer informatie?

Wil je meer weten over deze vacature en onze organisatie? Neem dan contact op met de heer F. (Freek) Seiffers, afdelingshoofd bedrijfsondersteuning, telefoon (0252) 662 (in verband met vakantie is hij van 27 juli tot 9 augustus niet bereikbaar) of info@isdbollenstreek.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.