Algemeen

De ISD Bollenstreek verzorgt samen met de gemeente Katwijk de inkoop voor de maatwerkvoorzieningen begeleiding/dagbesteding en tijdelijk beschermd wonen LVB (Licht Verstandelijke Beperking) 18+ in het kader van de Wmo.

Indien u interesse heeft in het leveren van hulp bij het huishouden in de Bollenstreek kunt meer informatie hierover vinden onder het kopje Wmo Hulp bij het Huishouden van deze website. Indien u interesse heeft in het leveren van hulp bij het huishouden in de gemeente Katwijk kun u contact opnemen met de gemeente Katwijk, via contractbeheerwmo@katwijk.nl.

Inkoop van specialistische ondersteuning van mensen met een zintuiglijke beperking valt onder de Landelijke Transitie Afspraken (LTA) en wordt geregeld door de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG). Meer informatie hierover kunt u terugvinden op de website van de VNG.

Inkoop jeugdhulp voor zowel de Bollenstreek als de gemeente Katwijk wordt verzorgd door Holland Rijnland.  Meer informatie over inkoop jeugdhulp kunt u vinden op de website van Jeugdhulp Holland Rijnland.