Regiotaxi: vroeg reserveren

De feestdagen staan weer voor de deur. Om uw rit goed uit te voeren, is het noodzakelijk dat u vroegtijdig uw rit reserveert bij de Regiotaxi.

Feestdagen

Zorg dat u uw rit tenminste drie dagen van tevoren boekt. Het liefst nog eerder, zodra u weet dat u wilt gaan reizen.

In het kort:

  • U wilt een rit boeken voor Eerste Kerstdag (zondag 25 december): uw rit moet uiterlijk op donderdag 22 december geboekt zijn. Dit geldt ook voor de terugrit.
  • U wilt een rit boeken voor Tweede Kerstdag (maandag 26 december): uw rit moet uiterlijk op vrijdag 23 december geboekt zijn. Dit geldt ook voor de terugrit.

Oud & Nieuw
Wilt u een rit maken tijdens Oud & Nieuw? Boekt u deze dan ook ruim van tevoren. Houd er alstublieft rekening mee dat de Regiotaxi tijdens Oud & Nieuw (zaterdag 31 december) niet rijdt van 10 uur ’s avonds (22.00 uur) tot 6 uur ’s ochtends (06.00 uur).

Personeelstekort

Ook de Regiotaxi heeft nog steeds last van personeelstekort. Daarom vragen wij u om uw rit zo vroeg mogelijk te reserveren. Het liefst zodra u weet wanneer u wilt reizen. Op deze manier wordt uw rit zo goed mogelijk gepland. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Telefoon
Ook bij de telefoon is een tekort aan mensen. Hierdoor kan het voorkomen dat u langer moet wachten voor u iemand spreekt. Hang de telefoon niet op om het daarna nogmaals te proberen: u komt dan opnieuw achteraan in de rij. Ook hier vragen wij uw begrip en geduld.

Spitstijden
Het wordt steeds drukker op de weg. U kunt vertraging voorkomen door zo weinig mogelijk in de spitstijden te reizen. Deze vallen tussen half 8 en 9 uur 's ochtends (07:30 uur - 09:00 uur) en 4 uur tot half 7 's middags (16:00 uur - 18:30 uur). Dit geldt niet voor een afspraak in het ziekenhuis.

Een nieuwe vervoerpas

Eerder lieten wij u weten dat, voor de meeste reizigers, de vervoerspas niet vervangen wordt. Inmiddels is duidelijk dat deze toch allemaal vervangen moeten worden. U hoeft hier niets voor te doen. U ontvangt uw nieuwe pas in de loop van december.

Let op! De nieuwe pas gaat in op 1 januari 2023. Tot en met 31 december gebruikt u nog uw oude pas.