Informatiedagen voor ondernemers

Op 21 en 28 september 2021 organiseren we informatiedagen voor ondernemers die gebruik maken van Tozo 5.

De ondernemers zijn hiervoor persoonlijk uitgenodigd. De reacties zijn positief. Op 28 september 2021 is nog een aantal plaatsen beschikbaar.

Bent u ondernemer en hebt u interesse in een persoonlijk adviesgesprek met één van onze consulenten. Meld u aan via info@isdbollenstreek.nl   

Wat bieden wij u?

 1. Gesprek met consulent Bbz
  Deze consulent van de ISD kan u informeren over de voortzetting van uw bedrijf met financiële ondersteuning vanuit de Bbz regeling. Op onze website vindt u meer informatie over de Bbz. 
 2. Gesprek met medewerker regionaal mobiliteitsteam  
  Het regionale mobiliteitsteam is opgericht om u te informeren over de mogelijkheden van omscholing. Of u te ondersteunen bij het vinden van een baan. Meer informatie vindt u op de website Werkgevers Servicepunt Holland Rijnland.  
 3. Gesprek met consulent Schulddienstverlening
  Hebt u op dit moment schulden of kunt u rekeningen niet betalen?  Of maakt u zich elke maand zorgen of het wel lukt? De consulent Schulddienstverlening kan u hierbij adviseren en advies geven ter voorkoming van het ontstaan van (grotere) financiële problemen. 
 4. Gesprek met Bijstandsconsulent 
  Bent u van plan om uw bedrijf te beëindigen en hebt u nog geen baan kunnen vinden? Dan kunt u mogelijk een beroep doen op een uitkering vanuit de Participatiewet. De consulent geeft u meer informatie hierover kan u een aanvraagformulier meegeven en een intakegesprek met u inplannen. 

Wel interesse, maar komen deze data u niet uit?
Dan kunt u dat ook kenbaar maken, mail naar info@isdbollenstreek.nl