ISD Bollenstreek start met Mijn Overheid

Vanaf mei 2019 gaat de ISD Bollenstreek de uitkeringsspecificatie via MijnOverheid versturen. De klanten met een uitkering ontvangen hierover in april 2019 een persoonlijke brief met meer informatie.

Wat is MijnOverheid?

Via MijnOverheid hebt u toegang tot uw post en persoonlijke gegevens van steeds meer overheidsorganisaties zoals uw gemeente, de Belastingdienst en de Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW). Ook de ISD Bollenstreek heeft zich aangesloten bij MijnOverheid. Dat betekent dat wij post aan u kunnen sturen via de Berichtenbox van MijnOverheid.  Dat kan alleen als u een account hebt geactiveerd bij MijnOverheid.

Hoe kunt u een account activeren bij MijnOverheid?

Als u naar de website van www.mijn.overheid.nl gaat, kunt u met uw DigiD uw account activeren. Als uw account geactiveerd is, kunt u de ISD Bollenstreek toestemming geven om post naar u te sturen.
Op deze site staat ook een instructievideo via de link https://mijnoverheid.steffie.nl/. U kunt de post van MijnOverheid ook gelijk op uw mobiel of tablet lezen door de Berichtenbox app van MijnOverheid te downloaden via de App store. U activeert de app eenmalig met uw DigiD.