Banenmarkt voor vacatures in de zorg

De ISD organiseert op maandag 11 november 2019 van 16.00 uur tot 18.00 uur een banenmarkt.

Zorgaanbieders hebben veel openstaande vacatures. Dit zijn vooral werkzaamheden in het huishouden. Momenteel zijn er veel hulpbehoevende burgers die moeten wachten op hulp bij het huishouden. Het is belangrijk om deze vacatures snel in te vullen. Daarom organiseren wij samen met het Servicepunt Werk en de zorgaanbieders deze banenmarkt.

Voor wie

De banenmarkt is speciaal bedoeld voor mensen met een (gedeeltelijke) uitkering via de Participatiewet en die kunnen werken. Deze banenmarkt biedt deze mensen een mooie kans om een vacature te vinden en aan het werk te gaan. 

Informatie banenmarkt

De banenmarkt vindt plaats op maandag 11 november 2019 van 16.00 - 18.00 uur.  
Locatie banenmarkt: ISD Bollenstreek, Hobahostraat 92 in Lisse 

De banenmarkt start met een kick-off. Dat betekent dat de zorgaanbieders een korte presentatie geven over hun organisatie. Hierna krijgt u de gelegenheid om in gesprek te gaan met individuele zorgaanbieders in een van onze spreekkamers. 

Interesse?

U bent van harte welkom. Aanmelden is niet nodig. U kunt zich melden bij de receptie en wij zorgen dat de koffie en thee voor u klaar staat. 

Vragen?

Hebt u nog vragen over de banenmarkt? Neemt u dan contact met ons op. We zijn bereikbaar op (0800) 95 67 000 en via info@isdbollenstreek.nl