Extra ondersteuning voor ondernemers/zzp-ers en aangepaste dienstverlening ISD

Vanwege het Coronavirus heeft het Kabinet extra maatregelen genomen voor ondernemers/zzp-ers. Eén van die maatregelen is dat zzp-ers tijdelijk een uitkering kunnen krijgen tot bijstandsniveau.

Voor de ondernemers/zzp-ers van de gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijk en Teylingen voert de ISD Bollenstreek deze tijdelijke regeling uit, maar ook de reguliere regeling Bijstand voor zelfstandigen (Bbz). Op de website van de ISD Bollenstreek staat de actuele informatie inclusief het aanvraagformulier en de meest gestelde vragen met antwoorden.

Dienstverlening ISD tijdens Coronavirus

Door het Coronavirus is de dienstverlening van de ISD Bollenstreek aangepast. Op onze website vindt u de uitgebreide en actuele informatie over onze dienstverlening tijdens het Coronavirus. 

U kunt de ISD het beste bereiken via het e-mailadres info@isdbollenstreek.nl of via het telefoonnummer (0800) 95 67 000.  

Betaling van uitkeringen en weekgeld

Hebt u een uitkering van de ISD of krijgt u weekgeld. De betaling van uw uitkering of weekgeld gaat gewoon door. 

Betalingen van uw Pgb via de SVB

Hebt u een Persoonsgeboden budget (Pgb)? Dan betalen wij maandelijks een bedrag voor uw Pgb aan de SVB. Deze betalingen gaan gewoon door, zodat de SVB uw facturen kan betalen. 

Actuele informatie website

De informatie en maatregelen wisselen regelmatig. We adviseren u voor actuele informatie onze website en Facebookpagina in de gaten te houden. 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de extra ondersteuning voor ondernemers/zzp'ers of onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.