2019-17 Post via MijnOverheid

Is de ISD Bollenstreek aangesloten op MijnOverheid?

Ja, de ISD Bollenstreek is aangesloten bij MijnOverheid. U kunt uw uitkeringsspecificaties van uw uitkering via MijnOverheid ontvangen. Hiervoor moet u wel een DigiD account hebben. 

Wat is MijnOverheid?

Via MijnOverheid hebt u toegang tot uw post en persoonlijke gegevens van steeds meer overheidsorganisaties zoals uw gemeente, de Belastingdienst en de Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW). Ook de ISD Bollenstreek heeft zich aangesloten bij MijnOverheid. Dat betekent dat wij post aan u kunnen sturen via de Berichtenbox van MijnOverheid. Dat kan alleen als u een account hebt geactiveerd bij MijnOverheid. De ISD Bollenstreek stuurt al uitkeringsspecificaties via MijnOverheid.

Activeer uw account bij MijnOverheid

Als u naar de website van www.mijn.overheid.nl gaat, kunt u met uw DigiD uw account activeren. Als uw account geactiveerd is, kunt u de ISD Bollenstreek toestemming geven om post naar u te sturen. U kunt de post van MijnOverheid ook gelijk op uw mobiel of tablet lezen door de Berichtenbox app van MijnOverheid te downloaden via de App store. U activeert de app eenmalig met uw DigiD.

Meer informatie

Voor meer informatie en vragen over MijnOverheid en de uitkeringsspecificaties kunt u terecht bij de ISD Bollenstreek.

Bereikbaarheid ISD
Telefoon : (0800) 95 67 000 (gratis)
Website : www.isdbollenstreek.nl 
E-mail  : info@isdbollenstreek.nl   
Persoonlijk : bezoek aan het lokaal loket/het sociaal team/Wmo Adviescentrum van uw woonplaats.