Digitaal loket

Op deze pagina staan de algemene richtlijnen voor het gebruik van DigiD bij de ISD Bollenstreek.

Wilt u naar de digitale formulieren van de ISD Bollenstreek, zoals het bezwaarformulier, ga dan naar onze pagina beschikbare formulieren. Wanneer u gebruik maakt van de digitale formulieren moet u inloggen met uw DigiD gebruikersnaam en wachtwoord.

  • Staat het formulier dat u nodig hebt er niet bij of wilt u het formulier ophalen zonder gebruik te maken van DigiD dan kunt u op de formulierenpagina terecht.
  • Meer informatie over de verschillende onderwerpen kunt u lezen in onze folders.

Meer informatie

Meer informatie over het gebruik van DigiD vindt u op

Belangrijk

Krijgt u een melding dat de verbinding mogelijk niet veilig is, dan raden wij u aan om bij deze melding uw aanvraag stop te zetten. Er zijn phishingmails  in omloop waarin u wordt gevraagd uw DigiD gegevens te verifiëren. Verwijder deze valse e-mails direct en klik niet op de links in de e-mail.

Phishing

Phishing of identiteitsfraude betekent dat criminelen op slinkse wijze bankrekeningnummers, creditcardnummers, wachtwoorden en pincodes ontfutselen via internet. Met deze informatie proberen ze geld van uw rekening te halen. Vooral wanneer banken te maken hebben met technische storingen of cyberaanvallen, proberen criminelen toe te slaan.


 

Volg ons