Collectieve aanvullende zorgverzekering

Net als in 2018 is ook voor 2019 met Zorg en Zekerheid een contract afgesloten voor de collectieve aanvullende zorgverzekering.

De basisverzekering vergoedt de meest voorkomende medische kosten. De kosten van bijvoorbeeld een bril of langdurige fysiotherapie worden niet vergoed. Hiervoor kunt u een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Dat brengt extra kosten met zich mee.

De ISD-gemeenten zijn van mening dat ook mensen met een laag inkomen en weinig vermogen een aanvullende zorgverzekering moeten kunnen afsluiten. Daarvoor is een collectieve aanvullende zorgverzekering afgesloten. Tegen een lage premie kunnen mensen goed verzekerd zijn en blijven.

Collectieve aanvullende zorgverzekering aanvragen

Als u een collectieve aanvullende zorgverzekering wilt aanvragen, kunt u dat doen op de website van www.gezondverzekerd.nl. Daar vindt u het digitale aanvraagformulier. U moet zich daarna nog officieel legitimeren bij de ISD Bollenstreek. Dit kunt u ook digitaal doen via ons Digitaal loket.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de collectieve aanvullende zorgverzekering?

GeZZond Check 2.0

De GeZZondheid Check 2.0 is een combinatie van een gezondheidscheck en een medische beoordeling over de mogelijkheden voor het verrichten van arbeidstaken. Meer informatie vindt u op Gezondheid en Bewegen.


 

Uitgelicht

Volg ons