Applicatiebeheerder (m/v) 32-36 uur

Samen met de ISD aan de slag! 

Wie zijn wij?

De ISD Bollenstreek (ISD) is een samenwerkingsverband van de gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout en Teylingen. Wij voeren taken uit op het gebied van Werk, Inkomen en Zorg. Dit doen wij voor ruim 120.000 inwoners.
Onze organisatie is ambitieus en volop in beweging. Klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en vakmanschap zijn voor ons belangrijk.  
Onze organisatie telt momenteel 115 medewerkers (96 fte).
Alle medewerkers hebben een aanstelling in algemene dienst. Op deze manier kunnen we snel reageren op toekomstige veranderingen in ons takenpakket. We verwachten hierin van onze medewerkers een positieve, actieve en flexibele houding.

Wij zoeken een nieuwe collega met vakkennis en passie voor het werk.

Applicatiebeheerder (m/v) (32 - 36 uur)

Taken: Je zorgt er samen met je collega applicatiebeheerders voor, dat de applicaties binnen de ISD procedureel veilig werken en goed beheerd worden. Je adviseert, instrueert en begeleidt applicatiegebruikers. Naast de standaard applicaties ben je ook verantwoordelijk voor het implementeren en beheren van andere producten zoals Mobile Device Management en een zaaksysteem. Tevens ben je het eerste aanspreekpunt voor storingen in de hardware en je onderhoudt goede contacten met de (externe) systeembeheerders. Het team verdeelt de taken afhankelijk van competenties, ervaring en interesses van de applicatiebeheerders.
Competenties: Naast onze kerncompetenties vragen wij voor deze functie dat je goed kunt plannen en organiseren, samenwerken, adviseren en analyseren. Daarnaast ben je stressbestendig en beschik je over goede communicatieve vaardigheden.
Werkweek: 32 - 36 uur
Salaris: De functie is gewaardeerd in functieschaal 8, voor ervaren medewerkers is een arbeidsmarkttoelage bespreekbaar.
Ervaring: Wij zijn op zoek naar iemand met affiniteit voor functioneel beheer, waarbij ervaring met Suites voor het Sociaal Domein, Allegro, Access en SQL een pré is.
Functie-eisen: Je hebt een opleiding op HBO-niveau.

Wij bieden

  • Een aanstelling in algemene dienst voor 1 jaar. Bij goed functioneren bestaat daarna de mogelijkheid tot een aanstelling voor onbepaalde tijd.
  • Een zeer uitdagende en dynamische baan.
  • Leuke collega’s.
  • Goede arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie en procedure

Je CV én de brief waarin je jouw motivatie om op deze functie te solliciteren aangeeft, stuur je vóór 4 december 2018 via Gemeentebanen.
De sollicitatiegesprekken zullen wij voeren in week 50 en 51. Wij streven naar afronding van de procedure in week 51 van 2018.
Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer F. (Freek) Seiffers, afdelingshoofd Bedrijfsondersteuning, telefoon (0252) 251 662 of per e-mail naar info@isdbollenstreek.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

 

Bijlage

Uitgelicht

Zoeken

Volg ons