Startpunt Geldzaken

De ISD werkt samen met Startpunt Geldzaken. Startpunt Geldzaken stelt geldplannen beschikbaar voor huishoudens in verschillende omstandigheden. Deze plannen helpen u uw geldzaken in balans te brengen en te houden. Deelname aan de plannen is anoniem. De ISD stelt de geldplannen beschikbaar aan de inwoners van Hillegom, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout en Teylingen.

Er zijn drie verschillende plannen waar u gebruik van kunt maken. Welke plan voor u van toepassing is, is afhankelijk van welke financiële vraag u hebt. U krijgt  tips om uw uitgaven te verminderen en tips om uw inkomsten te verhogen. Daarnaast krijgt u inzicht voor als u geld over hebt en hoe u daar zorgvuldige keuzes in kunt maken.
 

Startpunt Geldzaken

Hebt u financiële zorgen of problemen

Als u zich zorgen maakt over uw financiële situatie dan kan het persoonlijk plan 'Kom uit de geldzorgen' op Startpunt Geldzaken u hierbij helpen. U krijgt niet alleen een beter overzicht, u krijgt ook allerlei actiepunten aangereikt.

Komt u af en toe geld tekort?

Wilt u ook graag dat uw inkomsten en uitgaven beter in balans zijn met elkaar? Dat er niet meer geld uitgaat dan er binnenkomt? Maak dan het persoonlijk plan 'Beter Rondkomen' op Startpunt Geldzaken, zodat u vaker geld overhoudt op het einde van de maand.

Hebt u geld over?

Als u juist geld over hebt maakt u het persoonlijk plan 'Sparen, Aflossen of Beleggen' op Startpunt Geldzaken. Hiermee ziet u wat voor u goede keuzes kunnen zijn als het om uw geld gaat. Na het beantwoorden van de vragen krijgt u een overzichtelijk verslag.

Anoniem

Deelname aan de plannen is anoniem.

Uitgelicht

Zoeken

Volg ons