2016-08 Hulp bij het huishouden via TSN

Ik heb hulp bij het huishouden via zorg aanbieder TSN, maar die is failliet. Vanaf eind april levert TSN geen hulp bij het huishouden meer. Neemt een andere zorgaanbieder de hulp bij het huishouden over?

Ja, voor iedereen die nu via TSN hulp bij het huishouden krijgt is vanaf eind april 2016 een andere zorgaanbieder beschikbaar.
De ISD Bollenstreek heeft met de zorgaanbieders Alfa & Zorg, Activite en Groenoord Zorgt afspraken gemaakt.

Brief ISD voor klanten

De ISD Bollenstreek heeft klanten die via TSN hulp bij het huishouden krijgen voor Pasen een brief gestuurd. In die brief staat welke zorgaanbieder de hulp bij het huishouden overneemt. De ISD Bollenstreek streeft ernaar de klant-medewerkerrelatie zoveel mogelijk in stand te houden.

Brief ISD voor hulp van TSN

In de brief van de ISD staat wat u moet doen om vanaf eind april via de zorgaanbieder, die in de brief staat, hulp bij het huishouden te krijgen. Bij de brief zit ook een brief voor de huidige hulp van TSN.   

Geen brief ontvangen

Hebt u geen brief over uw nieuwe zorgaanbieder ontvangen? Neemt u dan direct contact op met de ISD Bollenstreek.  

Meer informatie

Voor vragen over hulp bij het huishouden kunt u bij de ISD terecht. 

Bereikbaarheid ISD

Telefoon : (0800) 95 67 000 (gratis)
Website : www.isdbollenstreek.nl
E-mail  : info@isdbollenstreek.nl
Persoonlijk : bezoek aan het lokaal loket/het zorgloket/Wmo Adviescentrum van uw woonplaats
Dit kan via een persoonlijk bezoek aan het Lokaal Loket, Zorgloket, Wmo Adviescentrum van uw woonplaats, via de website www.isdbollenstreek.nl, per mail via info@isdbollenstreek.nl of via de telefoon (0800) 9567 000 (gratis).

Uitgelicht

Volg ons